Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy komolyabb ínygyulladásnak...

Egy komolyabb ínygyulladásnak lehet köze aranyérhez?

Figyelt kérdés

Amióta kialakult durvábban az ínygyulladásom, azóta tapasztalom, hogy egyik nap pár óra hosszára picit kellemetlen aranyér jön ki, utána eltűnik 1 napra. Majd ma megint visszatért.

Ha elmúlik az ínygyulladás (már jobb mint az elmúlt napokban), akkor az aranyér is el fog?

2020. febr. 7. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Ugyanis a gyulladt ínnyel nem tudsz rendesen enni, tehát nem is fogsz rendesen emészteni, azaz a széklet keményebb lesz.

Tessék elmenni a gyulladt ínnyel fogorvoshoz vagy szájsebészetre és kezeltetni! Utána az aranyérre kenőcsött venni a gyógyszertárban és sok-sok rostos anyagból készített ételt enni, gyümölcsöket, és sok folyadékot inni.

És láss csodát! :)

2020. febr. 7. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Az aranyér csak egyik pillanatról a másikra alakult ki. Nem volt kemény a székletem a héten. Azt is elfelejtettem mondani, hogy a gyulladás ráment kicsit a torkomra is, mivel fájt picit az is, valamint 1x lázas is voltam a héten, de azt is csak 1 napra.
2020. febr. 7. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan te gondolod,úgy nem ehet köze hozzá,csak ahogyan az első válaszoló mondta. Illetve,akkor ha a betegség miatti fokozott folyadékvesztést nem pótolod és keményebb lesz a széklet,vagy akkor ha hasmenésed is volt, magától a hasmenéstől.
2020. febr. 7. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!