Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogkőtől fájhat az ínyem?

A fogkőtől fájhat az ínyem?

Figyelt kérdés

Pár napja sajog az ínyem elöl, alul. Megnéztem közelről tükörben, és a fogkőre gyanakszom. Ott elég nagy távolságokra állnak egymástól a fogaim, és a közöttük vastagon fogkő látható. Nyilván ez már pár éve ilyen lehet, kb. 6 éve voltam legutóbb fogkő leszedésen. De eddig nem okozott problémát, most viszont erre gyanakszom, hogy ettől fáj. Mert közelről látszik, hogy leér az ínyemre is már a fogkő.

Nem erős fájdalom egyébként, hanem ilyen furcsa sajgó érzés inkább, idegesítő. Ez lehet a fogkő? Más elváltozást nem látok.

2020. jan. 31. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Miért nem mész fogorvoshoz? Már nem emlékszem pontosan, de nálunk 2-3000 egy fogkőleszedés maszeknál. De ha a pénz miatt nem akarsz menni szerintem ezt sztk-ba is megcsinálják ingyen. Bárhogy is csinálod minél hamarabb tedd, mert a fogadhat is elveszítheted.
2020. jan. 31. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, majd megyek ha lesz lehetőségem.

Külföldön vagyok és sajnos jelenleg nincs munkám.

De otthon fizetem a TB-t.

2020. jan. 31. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem el időbe, na most szépen lenőtt az ínyem. Azt javaslom minél előbb menj el, mert megfogod bánni.
2020. febr. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!