Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitol fajhat ennyire a fogam?

Mitol fajhat ennyire a fogam?

Figyelt kérdés

Tomott felso fogam ma 1 ora korul elkezdett fajni bananeves utan, ami ereztem, hogy hideg volt. Mar a fejem is faj tole. Ha erosen nyomogatom erzem, hogy valami nem oke, de belulrol sajog. 2 Algoflexet bevettem, de nem veszi ki belole a fajdalmat. Kb 1 honapja volt hasonlo, de akkor a masik oldalon sajgott igy felul, akkor egesz ejszaka nem tudtam aludni. Akkor ket doki sem talalt semmi extrat, nyomasra kocogtatasra sem fajt. Fogszabalyzo van rajta, de nem lett huzva a keszuleken mar jo ideje. Mit csinaljak vele?

21/L

2019. dec. 7. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit mit. Hat menj ügyletes fogorvoshoz ha a fájdalomcsillapító sem segít. Mi sajnos nem vagyunk fogdokik. Vagy probald melegíteni, esetleg hűteni azt a területet, valakinek ez válik be, valakinek az.
2019. dec. 7. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg is röntgenezték?
2019. dec. 7. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:

A multkor nem csinaltak, mert semmi gyulladasra utalo jel nem volt. El is mult, utana bedurrant egy nyirokcsomom. Lehet lappangott bennem valami.

Nem olyan regen volt rontgenem, az elmult evekben nem volt ezzel a fogammal baj. Rendszeresen jarok fogorvoshoz a fogszabalyzo miatt is, de szinte az osszes rago fogam vagy tomve van vagy gyokerkezelve. De amikor lyukas fogam volt, az annyira fajt, amig ettem. Az az eroa nyilalo erzes par perc alatt elmult. Most meg sajog, sugarzik, mintha a gyokeretol fajna.

2019. dec. 7. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!