Arcüreggyulladástól fájhat a fog?
Meg voltam fázva nagyon az utóbbi napokban mosz kezdek kijönni belőle.
A felső hatos fogam 1 éve lett gyökérkezelve és tegnap óta minden egyes lépésnél fáj. Lehet hülyén hangzik... próbából egyet ugrottam is,majd bepisiltem annyira erősen hasított a fogamba a fájdalom. Ha hajolok le szintén. De enni tudok rajta és se melegre se hidegre nem érzékeny.
Szerintetek van remény rá,hogy ha kikúrálom a náthám elmúlik? :( 2 hét múlva esedékes az éves fogászati kontrollom meg fogkőleszedés szóval max akkor mkondom majd de nagyon idegesítő ez,hogy minden egyes lépésnél fáj :(
Én is így vagyok. Meg vagyok kicsit fázva és fáj a fogam. Mármint nem fáj, hanem az ínyemben érzek egyfajta lüktetést, pedig az a fogam totál rendbe van, be van tömve, nem fáj se hidegre se melegre, de ha megyek, úton vagyok, lépcsőzök, futok, ugrok, akkor előjön ez az érzés. Jobb oldal, felső fogsor.
De érdekes, hogy ez főképp azóta, amióta fogorvosnál voltam, és gyökérkezelték a fogam. Pedig az a fog a másik oldalt van, és alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!