Hogyan zajlik a műtéti bölcsességfog eltávolítás?
Alul mindkét bölcsesség fogam meg van dőlve,de csak a jobb oldali okoz fájdalmat ! Műtéttel kell kivenni. Hogyan zajlik?
Nyilván kapok injekciót (volt már foghúzásom), de pl mindenképp vágják az ínyt? Mennyire fog sérülni esetleg mellette a fog? Rá van dőlve picit
Izgulok és ideges vagyok.
Jut eszembe.. Megyeri Dent Clinic vélemény? Ott lesz a műtét
Szia!
Kapsz ugye érzéstelenítőt, utána picit várni kell aztán kezdik a műtétet. Az ínyt akkor kell vágni, ha nem nőtt ki a fog belőle teljesen, és így tudom.
Nekem feküdt mindkét alsó, és elég nagy vésések is voltak de nem sérült mellette egy fogam sem szóval szerintem emiatt ne izgulj :)
Az érzéstelenítő után nem érzel majd semmit. Amit tudok még ajánlani, hogy nekem letakarta a doki a szemem aminek nagyon örültem mert féltem hogy rosszul leszek ha ott a véres dolgokat pakolásszák felettem, de így semmi baj nem volt. Szóval ha ez neked is probléma akkor kérj ilyen szem letakarást :)
Minden jót!
Köszönöm hogy írtál.
Nekem nincs gondom a véres eszközökkel stb,bár mindig csukva van a szemem.
Ami miatt aggódok hogy a varrattal ha lesz,mit nem szabad majd tennem..van egy 19 hós lányom,akit ugye még emelni kell néha,főleg lépcsőn fel-le.
Ami még érdekelne hogy a gyógyulás meddig tart? Nyilván ez nehezebb beavatkozás,nem 1-2 nap mire helyre jön
Azt mondják az első egy két hétben nem nagyon kellene emelgetni. Nem tudom ez mennyire kivitelezhető kisgyerek mellett, de próbáld meg kímélni magad az első pár napban mindenképp, nehogy felszakadjon a seb. Mennyire mélyen van a fog? Illetve milyen állású? Ebből lehet azért következtetni a műtét "nehézségére"
Nekem volt olyan, ahol csak vágtak, és kijött a fog, ott semmi bajom nem volt utána.
Viszont ahol fúrni is kellett az állkapcsot, az keményen bedagadt, nekem ott két hét kímélet volt előírva.
Csak emiatt kérdem, milyen a fog elhelyezkedése, ki lehet e egyben venni, esetleg fekszik, netán benőtt a csontba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!