Minden fogszabályzás előtt kihúzzák a bölcsességfogakat? Nekem már kettő kint van, és a másik kettő sem marad bent.
Na igen, ez egy tipikus flúg, a fogorvosok 80%-ának megvan. Hát hányszor volt már, hogy teljesen más ügyben elmentem, tényleg csak első fogakat szépíteni, és egy csomó fogorvos automat bedobta, hogy ő tök jól ki tudná kapni azokat a bölcsességfogakat, már szinte ajánlkoztak az időponttal.
Én ezt sose engedtem, sőt, fogszabályzásnál volt (ahol azokat nem szokták bevonni a történetbe), hogy nálam azt is bekapcsolták, még a végén a kivehetős sínt is mindig olyanra kérettem, hogy odáig nyúljon el, különben azok magasságilag lenőnének. Sose volt se lukas fogam, se semmi baj a bölcsességfogakkal se, és már leéltem életem felét. Szerintem ne hagyd magad könnyen rábeszélni, legyen alaposan megindokolva mért kell azt kihúzni, ha ki kell.
Akkor húznak szabályzás előtt, ha torlódás van, de hátra felé nem tudnak mihez húzni, hiába nincs ott a bölcsességfog. Úgyhogy ez indoknak rossz. Viszont ha ott van, lehet húzni hátrébb az egész fogsort, ha valakinek az egész előreáll. Illetve, ha valakinek öregkorában már alig van foga, lehet, pont arra tudnak majd hidat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!