Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől mozog a fogam?

Mitől mozog a fogam?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ínysorvadás.
2010. júl. 18. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Mitöl lehet ez?

Sziasztok csak 13 éves vagyok és fölül az első két fogam mozogmát hónapok óta. Voltnk fogászaton és azt mondták hogy egézségesek a fogami és az innyemmel sincs semmi baj.

Nem ütöttem be sehová és a fogam.

Előre is köszi =)

2010. júl. 18. 14:30
 3/8 anonim válasza:
Tejfog?
2010. júl. 18. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tejfog
2010. júl. 18. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha az orvos is mondta,hogy semmi baja..,akkor lövésem sincs,hogy mitől mozoghat!Orvos is megmozgatta a fogad?
2010. júl. 18. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak beképzeled? Minden embernek nagyon minimálisan mozognak a fogai ha erősen nyomogatja, lehet nálad is ez van, azért ha életben nem mostál fogat sem képzelem, hogy neked 13 évesen ínysorvadásod lenne.
2010. júl. 18. 14:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindig mozog csak valamikor kevésbé. Amikor délután mentem már nem mozgott annyira mert reggelente mozog nagyon. És a doki mozgatta nem nagyon érezte hogy mozogna de amikor én mozgatom akkor én érzem. (Lehet, hogy béna a doki -.-" )
2010. júl. 18. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :D
2010. júl. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!