Nem gyulladt, inybol mar kinott bolcsessegfog huzasa?
Ha valaki, akkor én nagyon félek a fogorvostól. De ne félj, a bölcsességfog húzása nem annyira durva, mint amilyennek be van állítva. Nekem maszek fogorvos kihúzta úgy (szintén alsót), ami belenőtt az állkapocsba, mégis sima érzéstelenítővel kihúzta. Az enyém nemcsak ferde volt, hanem eleve úgy nőtt ki, hogy szétdurranva négyfelé. Alányúlt a fogíny alá, és igaz, négy részletben, de kihúzta. Semmilyen szájszáram, arcbénulásom nem volt. Miért ne tudnál pislogni?
Az a baj, hogy rémtörténetek keringenek a bölcsességfog húzásáról, amit majdnem mindenki elhisz. Nem mondom, hogy nem volt dagadt az arcom, de az leapad egy-két nap alatt.
Ha tudnád, mennyire félek a fogorvostól, akkor nekem tényleg elhiheted, hogy nem annyira vészes. Nem fájt jobban, mint bármilyen más foghúzás. Pedig röntgen alapján belenőtt az állkapcsomba. Ne parázz ennyire. Ki lehet bírni. Az injekciók jobban fájnak, mint maga a "művelet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!