Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Also bolcsessegfog?

Also bolcsessegfog?

Figyelt kérdés

Jobb oldali bolcsessegfogat fognak huzni. Kint van az inybol, nem tudom mennyire kell vagni. Az also bolcsessegfog hozza van nove az alkapcsomhoz? Vagy hogy kell elkepzelni? Mert hallottam, hogy valakinek eltort az alkapcsa.

Illetve lebenulhat az arcom? Elmeletoleg kozel van az ideg. Ha lebenul akkor eltunik a mimikam az arcom azon oldalan, nem fogok tudni pislogni, grimaszolni? Vagy csak a szam lesz erzeketlen? Be vagyok rezelve...

21/L

2019. szept. 10. 08:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden rendes fog benne van az állkapocsban. Ha csak az íny tartaná hamar kiesne. Röntgennel lehet megnézni mennyire van közel. Van olyan akinek rajta volt a gyökeren de nem volt még kinőve a foga és így nem szedték ki neki. Nekem röntgent se csináltak szerintem neked is ki van nőve rendesen így kevés az esélye higy bármi bajod lesz.
2019. szept. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!