Mrabella kérdése:
Gyulladt fog. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Góckutatáson jártam, ott kiderült hogy a jobb alsó 7esem el van halva. Fájt, hullott a hajam, ekcéma szerű kiütések jelentek meg a könyökhajlatomban izületi fájdalmaim voltak. Kiszerettem volna húzatni, arra hivatkozva hogy túl jó fog, nem húzták ki mondták gyökérkezeltessem ki, el fog múlni minden problémám. Na hát kigyökérkezeltettem nem lett jobb, fáj 2 marék számra hullik a hajam. Megnézte újra a fogorvosom aztmondta a tömés tökéletes, várjunk a gyógyulásra, kaptam antibiotikumot is. Elvileg egy ilyen fog gyógyulása évekbe is telhet, fél év után derül ki hogy elkezd e gyógyulni. De mire ez meggyógyulna (ha egyáltalán megfog) nekem egy szál hajam nem lesz! Nagyon el vagyok keseredve!2019. okt. 3. 16:26
1/1 anonim válasza:
Keresni kell egy olyan fogorvost, aki kihúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!