Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felnyitották és kitisztították...

Felnyitották és kitisztították a gyulladt ínyemet, a tampont mennyi idő után lehet kivenni?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének kérlek, de elfelejtettem az orvostól megkérdezni!

Ma csak a gennyet tisztították ki a gyulladt részből, holnap megyek vissza foghúzásra.

A felvágott részbe jódos gézdarabot rakott a doktor úr, de elfelejtettem megkérdezni, hogy ezt én még ma kivehetem? Vagy ennek este is benn kell maradnia és csak holnap reggel vehetem ki? Vagy ki sem vehetem addig, amíg vissza nem megyek foghúzásra? :O

2019. júl. 11. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Másnap reggel lehet kivenni.
2019. júl. 12. 08:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de közben megkérdeztem az orvost is, és kiderült, hogy nem szabad kivenni, mert e géz tartja nyitva a sebet és úgy ürül ki a genny állítólag. Vissza kell járni gézcserére pár napig, ők fogják cserélgetni.
2019. júl. 12. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, nekem mindig másnap reggel kellett kiszedni, 1 hétig jártam ilyen gézcsíkos kezelésre, de az ínytasak miatt volt.
2019. júl. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!