Van arra lehetőség, hogy bölcsességfog műtét után bent maradjak a kórházban?
múltkor is nagyon rosszul lettem estére, jobb lenne ha felügyelet alatt lehetnék
tudtok ilyen lehetőséget?
Érdekes. Nekem több mint 10 évvel ezelőtt volt fogíny műtétem. Fel kellett vágni, mert genny jött ki a fogból.
Egy éjszakát bent kellett feküdnöm. Másnap is úgy kellett könyörögnöm, hogy hazaengedjenek.
29F
5!
Anyósomat műtötték, kivettek az epeholyagjat. Reggel 8ra kellett bemennie, délután 4kor hazaengedték. Igaz, nem Magyarország. Azért áll olyan xarul az egészségügy, mert feleslegesen foglalják pl a kórházi agyakat.....
Biztosan ezért áll ilyen rosszul az egészségügy... :D
(Azért arra kitérnék, hogy abszolút nem mindegy, az a bölcsességfog műtét milyen.
Nem mindegy, egy öt perces, felvágós, emelővel alányúlós beavatkozásról van szó, vagy egy két-három órás komoly csonteltávolításos, esetleg több fogat kiszedős műtétről van szó.)
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!