Bölcsességfog műtét után lehet olyan kávét inni, amiben tejpor illetve tejsavópor van?
tTegnap műtötték ki a bölcsességfogam, az orvos nem mondta, de köztudott, hogy ilyenkor egy pár napig nem szabad tejet és tejterméket, enni-inni.
Tegnap vacsorára porból készítettem zabkását, ami tartalmazott tejport. Most reggel olyan poros cappuccino-t innék, amiben tejpor és tejsavóport is van?
Ezeket szabad vagy még ezeket sem ajánlatosak?
Köszönöm!
Mondanám, hogy itt nem a tejjel van a gond, hanem a fehérjével, mint alkotóelem, mert nagyon jó táptalaj a baciknak.
Szóval tejport sem kéne.
Ellenben úgyis lesz más válaszoló, aki már foghúzás után kavézni meg sütizni megy, megünnepelni, hogy túlélte.
Férjem fogát is nyáron szedték ki, ő vett magának vagy 5 kiló joghurtot.
Mondtam hogy nem javallt ilyet fogyasztani, persze nem lett semmi gondja, még én is megkaptam hogy orvosnak hiszem magam (csak eü-s vagyok)
Szia!
Foghúzás után a nem a tejtől gyuload be,hanem a fehérjétől ezért,ha nem akarsz újra elmenni egy kezelésre akkor nem javasolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!