Aki laktózérzékeny az tejzsírt, tejsavóport, tejcukrot, tejport tartalmazó ételeket sem ehet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 18:09
1/4 anonim válasza:
a laktóz = tejcukorral, csak azt nem eheted, amiben ez van. de minden "nem laktózmentes " tejtermékben benne van erdendően a tehéntől.
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, de nem értettem a választ!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy a Párom laktózérzékeny.. főzni szeretnék neki, de nem teljesen vagyok tisztában ezekkel..
2013. ápr. 4. 14:02
4/4 anonim válasza:
Akkor egyszerűbben minden "normális " tejtermékben van laktóz, azaz tejcukor. csak azokban nincs, amiből kivonják, de ezt nagybetűkkel feltüntetik mindenen, -laktózmentes-néven kell keresni. ezt bátran használhatod mindenbe, anélkül, hogy allergiát okozna.
Sajnos az igazság az, hogy lényegesen drágább a "sima" tejtermékeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!