Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosok nem informálják...

A fogorvosok nem informálják rendesen a pácienseiket?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdés van hogy

"tegnap húzták a fogam de még fáj",

"két órája húzták de még vérzik"

"tegnap gyökérkezelték a fogam de mégis fáj"

És szerintem valamennyire adott hogy ezek közül mindegyik normális jelenség, de mindig megdöbbenek hogy nem konzultálnak előre az emberek az orvossal, ami az orvos részéről gáz mert én ha csak egy sima tömésre is megyek elmondják hogy egy hétig fájhat, az injekció helye főleg, pár napig vigyázzak a hideggel stb. Főleg egy húzás, műtét után durva hogy annyit nem mondanak hogy hosszú napokig fájhat vagy sokáig vérezhet.

Tényleg ennyire tesznek rá néhány helyen vagy csak nálunk szokás mondani a betegnek hogy mire számítson?

2019. júl. 28. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt én is szeretném tudni!! :D

Az én fogorvosom is ilyen: semmit nem mond magától!

Némán dolgozik a számban, aztán amikor végzett, akkor mondja, hogy "mára végeztünk" és ennyi. :D

Én pedig mindig pánikmódban vagyok, amikor meglátogatom, úgyhogy ott helyben nem jut eszembe semmi kérdés. Elköszönök, fizetek, eljövök.

Amikor eljöttem, akkor jutnak eszembe kérdések, de akkor meg már késő.

Például volt olyan, hogy tampont rakott a számba, de nem mondta, hogy ezt kivehetem-e vagy sem. Másnap kellett visszamennem. Végig azon paráztam, hogy ha kiveszem, de nem szabadott volna, akkor leszid, hogy miért szedtem ki. Ha meg nem veszem ki, akkor meg hülyének néz, hogy minek hagytam benne! :D

Aztán meg tömte a fogam ideiglenes töméssel, és nem mondta, hogy mennyi idő, amíg megszárad a tömés. Mikor ehetek, ihatok utána. A neten próbáltam rákeresni, de ahány honlapot találtam, annyiféle válasz volt. Volt ahol azt írták, hogy azonnal köt. Volt, ahol azt írták, hogy órákig tart, mire megköt. Szóval nem lettem okosabb. :D

2019. júl. 29. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!