Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Véres Vizelet! Mi az ördög...

Véres Vizelet! Mi az ördög lehet ez?

Figyelt kérdés

Ma reggel Barnát pisiltem aztán másodszorra már sötétnarancssárgát de egyértelmű hogy az vér. Csípni nem csíp nincs semmi fájdalom, de nagyon nem jó ez így. A család azt mondta igyak minnél több vizet vagy kamillateát és ha másnapra nem múlik el akkor go az orvoshoz. Ez Így oké vagy azonnal el kellene mennem??? Még sose történt velem ilyen. FErtőzés lenne vagy a vesém szarakszik? Gilbert szindrómám van és tegnap felelőtlenül sokat felöntöttem a garatra barátom 18. születésnapján....... Ettől lehet?

Előre is köszi a segítséget. 19/f

2010. júl. 9. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia.Már ne haragudj,de ha tudod,hogy beteg vagy és vigyáznod kellene magadra,akkor minek iszol annyit?!Szerintem az alkoholtól van.Az már jó jel ha nem csíp,de ha holnap is fennáll,akkor irány a doki!
2010. júl. 9. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt veszem észre hogy egyre tisztább..... Vigyáztam magamra, így is jóval kevesebbet ittam mint a többiek.
2010. júl. 9. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem az alkoholtól le7, mivel a Gilbert-kórban szenvedőknél a máj nehezebben dolgozza fel az alkoholt.

Ezt az infót pedig az egyik topik kérdezője osztotta meg velem, akinek segítettem. Belinkelem, hátha tud neked a 2. oldal néhány újdonsággal is szolgálni...

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

Arra gondolok, hogy talán enned kéne, hogy elősegítsd az alkohol felszívódását, amely sztem gátolja a bilirubin lebomlását, emiatt a lebomlatlan bilirubin jobban felgyülemlett a vizeletedben, és ez barníthatta be, ez az én TIPPEM.(!!!) (Pontosan uis nem tudom, de számomra ez így tűnik logikusnak).

Sztem egyél vmit, és előzd meg a besárgulást!

Van két másik oldal is, amely talán segít7...:

>> [link]

>> [link]

_ Nálad egyébként hogy kezdődött és miben nyilvánul(t) meg a Gilbert-kór megjelenése?

_ Mikor diagnosztizálták nálad és minek kapcsán?

_ Mennyiben befolyásolta/befolyásolja az életedet a Gilbert-kór?

_ Voltál már emiatt besárgulva?

_ Mikor jön ez az állapot fokozottabban elő? (Hisz ez egy ugye egy ártalmatlan állapot, és nem betegség!?)

Üdv: EE

2010. júl. 9. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát eddig ilyen komolyabb elszíneződés nem volt. Viszont azt vettem észre hogy amikor sárgább vagyok. Általában csak a szemem fehérje és ezt a többiek a szemüvegem miatt nem veszik észre. Akkor Depis vagyok és mindenféle hülye betegséget elkapok.

Úgy tudom a stressz befolyásolja ezt a dolgot szóval valami kapcsolat lehet..... KB ennyiben nyilvánul meg.

2010. júl. 9. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok dolog okozhat véres vizeletet. Vesekő, hólyaggyulladás, daganat a kiválasztó rendszerben, sorolhatnám. Ha pár nap múlva nem múlik el, orvos...
2010. júl. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!