Véres vizelet, mi lehet az oka?
Vér a vizeletemben? Elmentem estefelé wc-re és azt láttam hogy enyhén pirosas színű volt a vizeletem, nem vér darabkás csak enyhén pirosas. Semmi fájdalmat nem éreztem sem előtte sem utána csupán a hegye fájt egy kicsit, közben sem éreztem átható fájdalmat. Ha valaki tud segítsen.
Ez komoly? Orvos ajánlott vagy várjak a következő vizeletig?
26/F
komoly, húgyúti fertőzésed van ...elmész az ügyeletre, pipilsz egy pohárba, doki beledug egy tesztcsíkot és felír antibiotikumot
igyál rengeteget, citromos tea + sok c-vitamin
Mindenképp orvos!
Lehet valóban csak egy fertőzés, de súlyosabb is lehet, rák is. Szerencsére fiatal vagy ehhez, de azért ez nem játék.
Ha nem mutatnak ki gyulladást, menj el 3D-s ultrahangra!
Ne vacakolj az SZTK-ban, a 2D-s ultrahang nem megbízható.
Kolléganőm édesapja véreset pisilt, semmit nem láttak a 2D-s ultrahangon. Kb. 1 év múlva újra véreset pisilt, ekkor sem láttak semmit. De kiderült, hogy rákos, a veséjében vagy a hólyagjában volt a daganat. De ekkor már késő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!