Véres vizelet, help?
Véres a vizeletem és nagyon fáj, csíp vizelés közben, meg utána is egy kicsit és állandó vizelési ingerem van.
Voltam az orvosnál aki felírt antibiotikumot, és mondta hogy, fogyasszak minél több folyadékot és így többet is pisiljek.
Csak az a probléma, hogy a vizelés még mindig nagyon fáj és csíp és véres. Bírjam a szenvedést és utána helyrejön?
Illetve még milyen gyógymódot ajánlotok az antibiotikum szedése mellett?
18/F
A sok-sok-sok tea azért jó, mert a begyulladt veséket segít átmosni, a gennynek kiürülni.
A patikában, meg a herbáriában lehet kapni olyan teakeveréket, ami direkt vesebántalmakra van. Nem ártana fájdalomcsillapitót is venni, ha már a patikában jársz.
Bármennyire is kellemetlen most a sok pisilés, mégis nagyon fontos. MEglátod, hamarosan jobban leszel!!!!!!!
Igen, a kamillatea is jó, de mégjobb a direkt ilyen vesebetegségekre kitalált vesetea. Abban van zsurló, mályvalevél, medveszőlő, meg még egy csomó minden. FEjből nem tudom.
Az orvos által felírt antibiotikum pedig igenis nagyon fontos és szükséges.
"HA VÉRES A VIZELETED AKKOR A VESÉDDEL VAN BAJ ÉS AZON NEM FOG SEGITENI TEA MEG ANTIBIOTIKUM bocs a nagybetűért"
Akkor mi segít, te ********* *****????
Amúgy meg a véres vizelet nem KÖZEL SEM feltétlenül jelenti, hogy a vesék betegek. Sima húgyhólyag/húgycső gyulladás is okozhat vérvizelést! De még a vesehomok vagy a vesekő is.
Amúgy jó gyógyszer a Rowatinex, vény nélkül lehet kapni. Ha fertőzésről van szó, akkor jó kiegészítés az antibiotikum mellé, ha pedig kisebb köved van (bárkinek lehetnek kisebb kövei, vagy homok), kifejezetten jó rá.
Igyál nagyon sok cickafark teát.
Most csak ennyit tudok írni, mert ebben a témában járatosabb vagyok, ha lányokról van szó.:)
Előttem írónak mondanám.
3 éve élek vesekővel és vesehomokkal,az igaz,hogy néha csípja és fáj.Multkor nagyon kellett és mikor könnyítettem magamon alíg birtam járni,de ez véres vizelettel nem jár tudtommal.
Köszi a bíztatásokat meg a tanácsokat.
A tegnapi nap az maga volt a pokol, de most már kezdek jobban lenni.
Előző, akkor sajnos sz*rul tudod... Mindenhol leírják...
"A betegek általában hátfájdalommal, vagy vér észlelésével a vizeletben jelentkeznek az orvosnál."
"A fájdalom legtöbbször görcsös, de lehet tompa, hullámzó erősségű is, mely vizeléskor fokozódik, gyakran a vizelet is véressé válik."
"# véres vizelet a vese és/vagy a húgycső sérülése miatt,"
"További tünetek: hányinger és hányás, hasi puffadásérzés, hidegrázás, láz és véres vizelet."
.
.
.
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!