Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az a fitymaszűkület?

Mi az a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, de annyi kérdés van már róla az oldalon, és nem tudom elképzelni, hogy mi az. Milyen problémát jelent ez a fiúknak? Mi baj lehet belőle, és miért kell megműteni, és hogyan? Amúgy meg lány vagyok. Normális válaszokat, köszönöm.
2010. júl. 7. 20:27
 1/5 anonim válasza:

Az a betegség amikor a fitymát nem lehet, vagy csak fájdalommal a makk mögé visszahúzni.

Problémát jelenthet szexben, de a mindennapokban is, mert a tisztítatlan fityma alatt gyulladást okozhat a felgyülemlett túrós cucc.

2010. júl. 7. 20:41
 2/5 anonim válasza:

Úgy kell megműteni, hogy a fityma szűk részét lemetszik.

Vannak még egyéb fitymatábítós módszerek, de ez nem működhetnek 100%-osan mindenkinél.

2010. júl. 7. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

...Persze azért amennyire lehet, meg kell próbálkozni civilizált módszerekkel, nekem pl egyből nekemestek a Heim Pálban, teljes körülmetélést csináltak és most iszonyú ronda és fáj is, ha merev

Ezért amennyire lehet, a fitymából mindent meg kell tartani, mert nem csak én jártam pórul körülmetéléssel :(

2010. júl. 8. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Többen is jártunk pórul körülmetéléssel.... :(((((
2010. júl. 8. 17:11
 5/5 anonim válasza:

Nekem is volt nekem csak vissza húzták mögé de az.. baromira fájt most már csak néha mikor merev

azért mondják h a nőknek menyi fájdalmat kell kibírniuk a férfiaknak meg fenékig tejfel az életük...ilyet is csak 1 nő mond és ezt nem rasszistaságból mondom. :S

2010. júl. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!