Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület lenne?

Ez fitymaszűkület lenne?

Figyelt kérdés

Szóval párszor próbáltunk barátnőmmel gumi nélkül lefeküdni, de nekem annyira fájt a péniszem, hogy inkább abbahagytuk.

Mikor orálisan elégít ki, akkor is általában nagyon megfájdul. De volt már olyan is, hogy nem fájt egyáltalán.

Mikor meg gumival szexelünk akkor meg egyáltalán nem fáj, csak az elején mikor bedugom.

Tehát ez fitymaszűkület lehet, vagy mi?

2010. júl. 6. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület az, ha a fitymát a makkról nem lehet hátrahúzni, de az már merevedés közben kiderül. Ha már eljutottatok a szexig, ennyit tudnotok kellene. Nem cikizésből írom, de szerintem valamennyire ismerni kellene a saját testeteket. Nem tudom, szülővel, mondjuk apukával mennyire jó a kapcsolatod, mert esetleg vele megbeszélhetnéd a problémád, esetleg meg tudja mondani, milyen szakorvoshoz fordulj (pl. urológus).
2010. júl. 6. 18:39
 2/3 anonim válasza:
Így van ahogy az előttemlévő írta.
2010. júl. 7. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
(Merevedéskor) lejön a bőr rendesen a makkról és vissza VAGY NEM, ez a kérdés. Ha nem, akkor valószínűleg szűkület. Amin segíteni lehet. (Persze nem körülmetéléssel, mint a sivatagban, vannak civilizált módszerek, nézz utána)
2010. júl. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!