18 évesen mit lehet tenni a letapadt fitymával?
Vagyis orvosi beavatkozáson kívül.
A makk végéig lejön, de tovább le van tapadva. Okozhat problémát nemi életben?
Sokan lepontozták a 2. válaszolót, mert nullán volt, amikor zöldet küldtem neki.
Hallgass rá, jó tanácsot adott! Gyakori jelenség, más is megoldja, Te is próbáld meg. Beszélj a háziorvossal, ő majd elirányít. Szégyellned nincs mit!
F.
Orvoshoz menni erdemes,de o ugyis egybol kest akar majd rantani,hogy korbemeteljen.Ha ezt nem szeretned van itt egy masik lehetoseg.(Na most en nem reklamozni akarok.En is ebben a cipoben jarok.Voltam orvosnal es o egybol kaszabolni akart.En nem szerettem volna es keresem minden nap a megoldast,mert nem hiszem,hogy csak a meteles lenne az.Ezzel a keszulekkel szemezek.En nem szeretnelek semmire rabeszelni.SOT!Azt mondom menj el te is orvoshoz,mert vesziteni azzal nem veszithetsz semmit,de a valaszat mar most megmondom neked elore.O egybol a metelest javasolja majd)
Amerikai oldalakon sokkal jobban utana lehet ezeknek a dolgoknak jarni.Ha tudsz angolul ajanlom,hogy keres ra ugy.A honi urulogia nagyon elmaradott.Ezert is van az,hogy egybol metelni akar mindenki ha ez a problema jon vele szembe.Az Amerikai ferfiak kb 70% korbe van metelve igy elegge jartasak ebben a temaban.Sokkal komolyabb modszereik vannak a mutetre,de e problema megszuntetesere is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!