Az orvos ad valami érzéstelenítést mikor felrántja a letapadt fitymát?
Mikor nekem végezték ezt a '80-as években, eszébe se jutott ilyesmi... Ez azóta is életem egyik meghatározó "élménye".
Bízom benne, hogy azóta nem történik ilyesmi, hogy manapság mindig adnak, ebben reménykedem.
Azt tudom, hogy amikor valaki kapott, nem érzett semmit az egész műveletből.
Beavatkozás előtt kérd, hogy mindenképpen érzéstelenítőt szeretnél...
értem.
milyen korba voltál mikor átestél rajta?
Amikor nekem csinálták a '80-as években, kisgyerek voltam. Semmiféle érzéstelenítő nem volt, többeknek le kellett fogni, hogy nekik ez mire volt jó, nem tudom...
Igen, elmondhatatlanul fájt, az egy rendkívül érzékeny terület.
Orvoson válogatja,jobb ezzel a beavatkozással privát rendelésre menni vagy olyan orvost keresni akiről jókat lehet hallani és akkor nagy az esély hogy óvatosan megoldja.Kicsit is valamira való orvos érzéstelenítéssel próbálja megoldani,szerintem ma már talán a fájdalom elkerülése alap.
A munkatársnőm fia most 15,5 éves és kb 2 éves korában a háziorvos rántotta fel neki,a gyerek meg üvöltött szóval nem volt az olyan régen.
Hány évesről van szó?
Mindenki felejtse el,hogy arra a fél percre valamit is kap.
De ha kapna is,annak a hatása pillanatok alatt elmúlik.aztán ordíthat hazáig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!