Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? (lenn a történet)

Mit csináljak? (lenn a történet)

Figyelt kérdés

A párommal egy éve létesítek szexuális kapcsolatot... mindig beújítunk, mindent kipróbálunk, de mostanság azt veszem észre, hogy a barátom nehezebben élvez el és mintha nem élvezné annyira, mint régen... rá is kérdeztem, azt mondta, olyan mindennapos neki a dolog... pedig egy héten csak egy-két alkalom van rá...

Mitől lehet? lehet, hogy rám unt? azt mondta, hoyg nem, de lehet, hogy csak kamuzik?. Mit csináljak, hogy ugyan úgy vágyjon minél több szexre?

én nem sokára 18 leszek és ő meg 19 éves fiú...

Segítsetek!!!

köszi előre is

2010. jún. 29. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne kezdeményezz, várd ki amikor Ő akar, és akkor tuti összejön. ;)
2010. jún. 29. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagy volt a tempó, elfáradt!
2010. jún. 29. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:

1. válaszoló, megpróbálkozom azzal...

2. válaszoló, és akkor most mit csináljak? hagyjam hadd pihenjem és kész, majd szól, ha kell valami?

2010. jún. 29. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, ha már 18 évesen ilyen problémátok van, gondolj bele, mi lesz később... Körülbelül ilyen idős korban kéne elkezdeniük a fiataloknak nemi életet élni, a barátod meg már ott tart, hogy unja... Talán nem kellett volna olyan korán elkezdeni szexelni. Még a 16-17 éves kort is nagyon korainak tartom, ehhez elég érettnek kell lenni, nem elég, ha azt képzeled magadról, hogy érett vagy.
2010. jún. 29. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem kellett volna, de már azelőtt egy éve jártunk és mindketten eléggé felkészültünk rá. szerintem érettek voltunk is és vagyunk is... lehet, hogy a kérdésből vagy csak simán az életkorból nem így ítéled meg, de tényleg és azért is vártunk egy évet, hogy ne ugorjunk fejestől a vízbe és mindent fokozatosan csináltunk... szinte ahogy a nagykönyvbe van...
2010. jún. 29. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, ahogy gondolod, visszacsinálni már úgyse lehet :D De azért szerintem nem viccből van ezeken a témákon 18-as korhatár.

Próbálkoztatok már szerepjátékkal? Nagyon izgalmassá tudja tenni a szexet :) Csak pár példa: kisfiú és kislány, akik egymás nemi szervét szeretnék látni; "rajtakapós" szitu, mikor elképzelitek, hogy bármelyik pillanatban benyithat mondjuk a húgod vagy bárki; tanár-diák stb. Vannak nagyon jó könyvek is a témában, egy olyan párnak, akik nemi életet élnek, szerintem elengedhetetlen legalább egy ilyen témájú könyvet megvenni és kiolvasni, de minél több, annál jobb. Címeket most így hirtelen nem tudok, de keressetek rá a neten, vagy kérjetek segítséget könyvesboltban, nem szégyen, de ha tényleg érettek vagytok, akkor nyilván nem is gondoltátok, hogy az :) Biztos találtok valamit, a csapból is ez a téma folyik manapság :D

2010. jún. 29. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi ezzel is megpróbálkozunk és ebben a témában nem érdekel mi szégyen és mi nem... én csak azt akarom, hogy neki minél jobb legyen...
2010. jún. 29. 21:54
 8/10 anonim válasza:
kívánom hogy ne így legyed, de nincs egy másik csak esetleg amiről nem tudsz? :(
2010. jún. 30. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha már a ti korotokban MINDENT kipróbáltatok, akkor már nincs új a nap alatt.

Igen, elképzelhető, hogy már nem vagy neki annyira izgalmas.

Ez az én véleményem, de ne így legyen.

Tartsatok egy kis szünetet, s ha már gyanúsan sokáig nem kezdeményez, akkor kell odafigyelned jobban, hogy nem e máshova lógatja a pecabotot.

2010. jún. 30. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... na ma történt egy érdekes, hogy szinte rám vettette magát és minden simán ment, mint régebben... nem tudom miért meg hogy, de mindketten nagyon élveztük... csak dicsértem, hogy milyen jó volt... és ő is... látszott az arcán, hogy felettébb élvezte.. de nem kérdeztem mitől és hogyan és miért... remélem így marad:D
2010. jún. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!