Mit csináljak? (lenn a történet)
A párommal egy éve létesítek szexuális kapcsolatot... mindig beújítunk, mindent kipróbálunk, de mostanság azt veszem észre, hogy a barátom nehezebben élvez el és mintha nem élvezné annyira, mint régen... rá is kérdeztem, azt mondta, olyan mindennapos neki a dolog... pedig egy héten csak egy-két alkalom van rá...
Mitől lehet? lehet, hogy rám unt? azt mondta, hoyg nem, de lehet, hogy csak kamuzik?. Mit csináljak, hogy ugyan úgy vágyjon minél több szexre?
én nem sokára 18 leszek és ő meg 19 éves fiú...
Segítsetek!!!
köszi előre is
1. válaszoló, megpróbálkozom azzal...
2. válaszoló, és akkor most mit csináljak? hagyjam hadd pihenjem és kész, majd szól, ha kell valami?
Hát, ahogy gondolod, visszacsinálni már úgyse lehet :D De azért szerintem nem viccből van ezeken a témákon 18-as korhatár.
Próbálkoztatok már szerepjátékkal? Nagyon izgalmassá tudja tenni a szexet :) Csak pár példa: kisfiú és kislány, akik egymás nemi szervét szeretnék látni; "rajtakapós" szitu, mikor elképzelitek, hogy bármelyik pillanatban benyithat mondjuk a húgod vagy bárki; tanár-diák stb. Vannak nagyon jó könyvek is a témában, egy olyan párnak, akik nemi életet élnek, szerintem elengedhetetlen legalább egy ilyen témájú könyvet megvenni és kiolvasni, de minél több, annál jobb. Címeket most így hirtelen nem tudok, de keressetek rá a neten, vagy kérjetek segítséget könyvesboltban, nem szégyen, de ha tényleg érettek vagytok, akkor nyilván nem is gondoltátok, hogy az :) Biztos találtok valamit, a csapból is ez a téma folyik manapság :D
Ha már a ti korotokban MINDENT kipróbáltatok, akkor már nincs új a nap alatt.
Igen, elképzelhető, hogy már nem vagy neki annyira izgalmas.
Ez az én véleményem, de ne így legyen.
Tartsatok egy kis szünetet, s ha már gyanúsan sokáig nem kezdeményez, akkor kell odafigyelned jobban, hogy nem e máshova lógatja a pecabotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!