Hereviszer tagulatom van jovoheten lesz a mutetem. Mit tegyek? Tobbi lent.
Azt mondta a doki hogy laparoszkopias mutet lesz tehat nem nagy kb 4-5 cm vagas lesz a koldokom alatt. Mondta hogy 1 het a gyogyulas amig otthon kene lennem de a sport az 6-8 het tehat felmentenek tesibol.. itt jonne a kerdesm hogy nem szeretnem hogy kideruljon az osztalyba hogy viszerem van esetleg mivel tudnam helyettesiteni? Ertem ugy hogy mas betegseget kamuzni hogy ne piszkaljanak vele.olyat ami hiheto.
19/F
Vagy vesekő, vakbél. Elhiszem, hogy ebben a korban képesek cikizni az osztálytársak. Nyugodtan kamuzz nekik, és ne is legyen lelkiismeretfurdalásod. Nem te vagy a hibás, hanem azok, akikről feltételezed, hogy szekálnak majd.
Azért írom, mert gondolkodtam a kérdéseden, de ha egy-másfél hét után mehetsz suliba, viszont nem tornázhatsz két hónapig, akkor muszáj füllentened, ha nem szeretnéd, hogy megtudják (amit mint írtam, meg is értek).
Nem kell mellé beszélni,hisz a kis bemetszés a has közepetáján ,oldalt lesz . Egy vénában szüntetik meg az elzáródást.A töködhöz nem nyúlnak .
Aki nem hiszi, a kis bemetszést is megmutathatod neki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!