Hereviszer tagulatom van (III. stadium). Pontos mutetet idopontot nem tudok majd csak februarban de mindenkepp mutet lesz. Az lenne a kerdesem hogy a mutet utani mikortol edzhetek ujra? (kondi)
El kell döntened,az alakod fontos vagy az egészséged .
Ez a 17-21 éves korú fiuk betegsége .Nagyobb erőt fektetnek a sportba,mint amennyit a fejlődő szervezet elbír .
Nem a töködet fogják műteni,hanem az alhasban lévő eret,amelyik oldalon a probléma van .Az elzáródott érben teszik szabaddá a véráramlást .
Mivel 18 vagy ,kifutottál abból az időből hogy altatásba csinálják .Helyi érzéstelenités,és pár napos kórházi bent létre számitsál.Ha nem tartod be a doki utasitásait,tervezheted az újabb műtétet.
Sajnos ez egy ilyen betegség .
Én 1.5 hónap múlva kezdtem el kondizni herevisszér műtét után. De fokozatosan.
A herevisszér lehet hogy emiatt alakult ki, hogy túlságosan megerőltetted magad. Tehát ha így folyatod kehet újból kialakul. Ne vidd túlzásba, gondolom szeretnél később gyereket.
Alhasadat fogják műteni, nem magát a herét.
Nekem is nagyfokú volt a viszér, fájt nagyon és. Az orvos azt mondta , hogy eltávolított egy vastag eret belőle (de csak esztétikai ok miatt), szerencsére teljesen meggyógyult, és nem alakult ki, 2 éve műtöttek. Pár napig nagyon fájt, de ki lehet bírni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!