Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális az, ha körülmetélés...

Normális az, ha körülmetélés után meg van dagadva a péniszem?

Figyelt kérdés

Tegnap lett elvégezve az ambuláns műtét, és átkötözéskor vettem észre, hogy nagyon meg van dagadva.

Ha ez normális, akkor sokáig fog így maradni?

Azt érdemes tudni (szerintem), hogy dupla annyi injekciót kaptam a műtét előtt, mint amennyit általában adni szoktak. Ugyanis az injekció (érzéstelenítő) után is fájdalomra panaszkodtam, így körbeinjekcióztak még egyszer.

2018. nov. 27. 18:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, Nyugi... par nap es leapad
2018. nov. 27. 19:07
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem ma volt és igen,normális.Az enyém is fel van dagadva,de ezt a doki közölte is,hogy ne ijedjek meg majd tőle. :)
2018. nov. 28. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen napok lesznek, de utána megéri a végeredmény.
2018. nov. 28. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem 8 órája műtöttek be van dagadva, de a fájdalom elviselhető még!
2018. nov. 30. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
első pár nap kellemetlen
2018. dec. 1. 07:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek! Napról napra szebb, nem lesz gond, ráadásul úgy vettem észre, hogy a varratok is kezdenek kiesni, bár az lehet, hogy a kötszerről származó anyag.

Na mindegy.

Azt azért még megjegyezném, hogy nekem egyáltalán nem kellemetlen a dolog, legfeljebb reggel egy kicsit, amikor merevedés van. Akkor feszít, de amúgy semmi gond. Sőt, én a műtét után be akartam menni dolgozni.

2018. dec. 1. 11:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Még egy gyors kérdés.

Egészen addig fog apadni a duzzanat, amíg olyan nem lesz, mint előtte?

Mert ott, ahol varrták (a makk alatt) jobban meg van duzzadva, mint a máshol, és a makk teteje is még egy kicsit duzzadtabb. Emiatt a makk furcsán kicsinek tűnik.

2018. dec. 1. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, leapad akkorára mint volt, csak nem lesz rajta a túllógó bőr.
2018. dec. 1. 13:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Na még egy gyors kérdés, és aztán be is fejeztem. :)

Ha majd kiesnek a varratok, akkor a leapadás tovább folytatódik? Úgy értem, hogy a makk alatt most elég nagy a duzzanat, ahol a legtöbb varrat található. Az majd akkor kezdi visszanyeri az eredeti alakját, ha kiestek a varratok? Amúgy már elkezdtek kiesni.

2018. dec. 2. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:

szia!

áztasd kamillás teába.

2018. dec. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!