Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részletes körülmetélés után...

Részletes körülmetélés után ugyan olyan lesz?

Figyelt kérdés

Szóval, hogyha részletes körülmetélést szeretnék azaz csak a túlnőtt fitymámat lenyisszantani, akkor ugyan úgy fogkinézni, illetve nem lesznek ilyen problémák mint pl a teljesnél hogy kiszárad, hasonlók?

Amikor merev állapotba kerül a farkam, csak rásegítéssel tudom hátra húzni és a makkom mögött gyűrűszerüen felhalmozódik a bőr(van amikor bemegy a makkom alá, és nem olyan 3-4x észleltem, csak fogalmam sincs hogy miért.. mert leggtöbbször elkezdem lehúzni róla és már a fitymám eleje gyűrödik, de van amikor nem és szépen lehúzom a makkomról és nem.. szóval nem értem...)

lényeg hogy ez a gyűrű felhalmozódás picit aggaszt, és lehet hogy az óvszer használatában is akadályozna..

17/F

#fitymatúltengés #Fitymatúltengés esetén mia teendő? #Túlhosszú a fitymám.
2018. okt. 18. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

Jól értem, hogy nem tudod, hogy ha levágnak a fitymádból valamennyit, akkor utána ugyanúgy fog-e kinézni?

Ízlelgessük a kérdést! "Levágnak belőle", "ugyanúgy néz ki"... hmm! Fogós kérdés az már bizonyos! De ha segítségül hívjuk a logikát, akkor könnyű kitalálni a választ:

IGEN! Ha legvágnak belőle akkor ugyanúgy fog kinézni!

2018. okt. 18. 18:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó értem valóban, rosszúl fogalmaztam.
2018. okt. 18. 18:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Ami miatt igazából megfordult a fejemben ez az egész, azaz hogy az óvszer használata nem menne a makkom mögöti gyűrűszerű felgyűrődés.
2018. okt. 18. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Menni fog, ne aggódj!
 5/13 A kérdező kommentje:
miatt
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz ugyanolyan , szerintem először élj nemi életet óvszerrel és meglátod, kitapasztalod, de nem gondolom , hogy valami gond is lehetne így. feleslegesen ne műtesd magad.
2018. okt. 19. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel le tudod húzni, valószínűleg kutya bajod.

A felgyűrődés ugyanis teljesen normális dolog.

2018. okt. 21. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

azért létezik fityma-túltengés és az egyáltalán nem kellemes. én is beszéltem olyan sráccal, aki alig várta már a napot, amikor körülmetélik.

viszont ennyiből nehéz mit mondani, kellene ismerni pontosan a helyzetet

2018. okt. 26. 20:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Belegondolva, ahogy feljebb írták simán hátrajön aktusközben sem zavart a helyén maradt az óvszeren belül is, annyi hogy csak hátra kel húzni, meg hát órmányszerűség, na de hát kit zavar? engem nem :D
2018. okt. 29. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az ormány nem igazán megfelelő állapot, oda kéne figyelni vagy meg kéne nézetni.
2018. nov. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!