Részletes körülmetélés után ugyan olyan lesz?
Szóval, hogyha részletes körülmetélést szeretnék azaz csak a túlnőtt fitymámat lenyisszantani, akkor ugyan úgy fogkinézni, illetve nem lesznek ilyen problémák mint pl a teljesnél hogy kiszárad, hasonlók?
Amikor merev állapotba kerül a farkam, csak rásegítéssel tudom hátra húzni és a makkom mögött gyűrűszerüen felhalmozódik a bőr(van amikor bemegy a makkom alá, és nem olyan 3-4x észleltem, csak fogalmam sincs hogy miért.. mert leggtöbbször elkezdem lehúzni róla és már a fitymám eleje gyűrödik, de van amikor nem és szépen lehúzom a makkomról és nem.. szóval nem értem...)
lényeg hogy ez a gyűrű felhalmozódás picit aggaszt, és lehet hogy az óvszer használatában is akadályozna..
17/F
Jól értem, hogy nem tudod, hogy ha levágnak a fitymádból valamennyit, akkor utána ugyanúgy fog-e kinézni?
Ízlelgessük a kérdést! "Levágnak belőle", "ugyanúgy néz ki"... hmm! Fogós kérdés az már bizonyos! De ha segítségül hívjuk a logikát, akkor könnyű kitalálni a választ:
IGEN! Ha legvágnak belőle akkor ugyanúgy fog kinézni!
Mivel le tudod húzni, valószínűleg kutya bajod.
A felgyűrődés ugyanis teljesen normális dolog.
azért létezik fityma-túltengés és az egyáltalán nem kellemes. én is beszéltem olyan sráccal, aki alig várta már a napot, amikor körülmetélik.
viszont ennyiből nehéz mit mondani, kellene ismerni pontosan a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!