Körülmetélés utáni felépülés menete? (Részletek bővebben)
Látod, eső után köpönyeg! Mindent jóval korábban, még a beavatkozás kiválasztásakor kellett volna megkérdezned az orvosodtól (aki természetesen magától semmit, pláne nem szívesen és nem közérthetően magyaráz el), nem pedig utólag idegeskedve segítséget kérni, remélni a gyakorikérdéseken!
Ezért veszélyes és ostoba dolog úgy nekivágni valaminek, hogy nem vagy a várható következményeivel tisztában, és ezért fontos hogy mar az orvoshoz felkészülten menj oda, ne kerülj ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, mint amiben most te is vagy: feldagadt farokkal hétköznapi emberektől tudakozódni miután megvan a baj! Ez elkerülhető lett volna!
Nem tudom milyen vészes volt a szűkületed de jó esetben lehet ki lehetett volna hozni enyhébb, kevésbé szövődményes beavatkozásra is, hiszen az urológusok csak a körülmetélést alkalmazzák agyba-főbe egyre inkább, ezért kell előtte, neked észnél lenned! Csak ehhez meg fel kellene készülni mielőtt még belevágsz az egészbe, ez is olyan mint az érettségi! Sikeres felkészülés után sikeresebb vizsga.
Az urológusok szerint nekem is szükség lett volna tkm-re de mégis ki tudtuk hozni egyszerűbb módon, úgy, hogy először nem egy urológussal, nem is vadidegen gyakoris, önmagukat privátban ajánlgató perverzekkel konzultáltam a lehetséges megoldásokról és nem azonnal az urológushoz rohantam ennyire átgondolatlanul, felkészületlenül, hanem egy erre szakosodott egészségügyi tanácsadóval vagy ha úgy tetszik, témaorientált személyi segítővel, így a fitymám is megmaradt, akkor is, ha a metélés nálam is indokolt lett volna. De így lett jó minden! :) Meg megelőzni valamit sokkal könnyebb mint ilyen átgondolatlanul cselekedni, aztán reménykedve várni a bizonytalan eredetű válaszokra, tanácsokra a gyakorikérdéseken, hátha!
És az utánad jövő kérdés szinte ugyanolyan mint a tiéd, csak más szövődményekkel. Ezek az új kérdések csak elnyomják a régi, hasznosabb válaszokat tartalmazókat, annál több a találat, ami félreviszi az embereket, a segítséget keresőket, mint pl te is!
Az igazság az, hogy kismillió mellékhatást nem tudnak felvázolni vagy inkább nem akarnak ijesztegetni. Én sem tudtam előre, de kontrollon megnyugtattak és teljesen meg vagyok elégedve a TKM-mel.
Utóbbi válaszoló nagyon jól leírta, hogy az a 2 hét a kellemetlen és utána rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!