Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem húzódik hátra a...

Miért nem húzódik hátra a fityma a makkról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az öcsém eddig csak nekem merte elmondani, de eléggé szégyenli! Merev állapotban a fityma csak egy picit húzódik hátra. Segítséggel le lehet húzni a makkról, de feszül, és ennél tovább húzva fáj neki!

Orvoshoz nem fog menni, mert túl szégyenlős!

Tudtok valami, olyan módszert amivel magának meg tudja csinálni? 14 éves

2010. jún. 24. 21:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Egyébként köszönöm az alátámasztást, 17:34! :-)

EE

2010. jún. 28. 20:37
 32/44 A kérdező kommentje:

Nos! Valamelyik válaszoló aranyosan "túlzásnak" tartja, hogy próbálok segíteni az öcsémnek!

Ha nem tetszik ne szólj hozzá légyszíves!

Én segíteni próbálok neki, és azért én mert bennem bízik meg a legjobban, és nem akarom, hogy magának huzogassa, mert a végén még valamit felsért!

..nem a sarokról jöttem elhiheted!

Na m1!

EE!

A bőrmaradványok nem válnak le, nem hinném, hogy szmegma!

Amúgy a makkról lehúztam és továbbhúztam és úgy kezdett leválni, de nem szakadt le semmi, csak ott maradt!

Amúgy ha a makkról lehúzom neki, és onnan tovább húzom a makk is elhajlik :S fura!

Kérdés: Mivel nem vagyok orvos gőzöm nincs hogy mi az a fitymafék? Az ami a makkot és az alatta lévő bőrt összeköti?

2010. jún. 28. 22:22
 33/44 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod az orvosnál intézni ezt a dolgot (megértem) akkor szerintem tegyél fel ide képet mert én már nem értek semmit
2010. jún. 29. 09:49
 34/44 anonim ***** válasza:
EE elhiszem hogy segíteni akarsz,de tényleg nem kötelező a vizsgálat,olyan hogy kötelező olyan csak a börtönben van,hidd el,tapasztalatból mondom,én nem engedtem,ja nem lett belőle baj,más sem engedte,mondjuk nálunk kellett hozzá aláírás,ja és egészséges vagyok,ha baj van tudom kihez menjek a vater haverjához,ő urológus.
2010. jún. 29. 19:36
 35/44 anonim ***** válasza:

Okés 19:36-os, nem zárom ki, hogy nincs igazsága abban, amit mondasz, de a tapasztalatok mindenkinél másak. Azonban ez nem az a topik, hogy megbeszéljük.

Itt most adott egy probléma, én annak kapcsán kérdeztem rá.

Nem volna helyes a Judithékkal szemben, meg a szabályok sem helyeslik, ha most erről SPIN-OFF-vitát nyitnánk. ha folytatnánk az eszmecserét >>priviben, és ne itt.

@Judith!

Szándékozok feltenni néhány szemléltető képet válaszul a kérdéseidre, azonban a gépem xarakodik, kis türelmedet kérem! Még jelentkezek. (Nem feledkeztem el...)

EE

2010. jún. 29. 19:44
 36/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm EE!

Az jó lenne, hogy tudjam hg mihez kell viszonyítani!

..egyébként nem haragszom meg az orvosi vizsglatok kapcsán, mert öcsémet érinti a dolog, majd nyitok hozzá topikot!

2010. jún. 29. 22:30
 37/44 A kérdező kommentje:
2010. jún. 29. 22:35
 38/44 anonim ***** válasza:

19.36-os vagyok és csak egyszer írtam be,de nem vitatkozni akartam.v. kioktatni,szóval bocs ha úgy jött le és főleg nem lebeszélni és én is azt akarom hogy a Judith öccse meggyógyuljon,nekem is az egyik haverom a fürdözős húzogatos módszerrel jött teljesen rendbe,de J. írta is hogy kiprobálta és remélem hogy sikerülni fog neki.Amit írtam azért írtam,mert alapból én is szégyenlős vagyok(ez a természetemen és a barátikörömön nem látszik és nálam is minden rendben van,de a haverjaim is szégyenlős típusúak,ha ilyenről van szó,persze vannak olyan oviskorból való haverok is akik azért teljesen mások,más egy iskolai haver és egy nagyon régi,pici kori cimbi,akikkel együtt járt strandra az ember,úgye érted) és nekem nem jön be ez az eljárás és nem szerettem volna magán jellegű dolgokról beszélni sem,amit más is hall.A többi fiú is ezért döntött így és megoldották másképp a dolgot.És mivel a kistesója is szégyenlős ezért mondtam hogy nem kötlező mert tényleg nem az,de akár gyerekorvossal is tudna erről beszélni,v. urológussal.Már többször olvastam EE a hozzászólásaidat amik jók,de sajnos a negatívumokat is el kell mondani ahhoz hogy választani tudjon.Privátba nem szeretnék beszélgetni,úgyanis nem saját gépről írók.Azért nem javasoltam a tömeg vizsgálatot ne hogy rosszul süljön el és még gátlásosabbá váljon e téren,mert valkinél még párkapcsolati problémát is okozhat.

De mi van az öccséddel javulgat,nyúlt valamit,mármit tágult valamit a bőre?A fájdalom mértéke csökkent valamit?

Nem akarok hülyeséget írni,de már sokszor hallottam,nem tudom igaz e,de leírom, amikor húza akkor nem probálkozott kenőccsel attól jobban csúszik valaki sikosítóval szokta.

2010. jún. 30. 19:35
 39/44 A kérdező kommentje:

Eddig nemsok változás van, de mintha mióta "huzogatja" azóta ilyen bőrmaradványok válnak le a makk és a alsó rész között.

Krémet még nem próbálta, de majd fogja!

2010. júl. 4. 19:43
 40/44 anonim ***** válasza:
az jó akkor csinálja csak szorgalmassan és ha jelentős változás nem lenne akkor vedd rá az orvosra,benned megbízik így elég ha veled megy el.De addig is csak huzogassa,ehhez is idő kell,szerintem már lazzul fel neki úgy is.
2010. júl. 6. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!