15éves vagyok, lehet, hogy fitymaszűkületem van? Azért feltételezem, mert merev álapotban a péniszemen nem húzódik le a fityma, hanem ott van rajta és csak egy kis lyuk van, ahonnan a makkomat látom.
ha hátra tudod húzni a fitymádat a merev péniszeden, akkor nincs fitymaszűkületed
ha nem, akkor van
ha megy, csak nehezn, akkor meg síkosítás, táhítás
egyébiránt ha fitymszákeleted is van, akkor sem kell teljeskörü körülmetélés, bár ezt az orovos majd elmondja
Ez így van. És szerintem is ez fitymaszűkület lesz.
Bár erről rengeteg ilyen kérdés van itt fent, és nem kellett sokat lapozni vissza, máris találtam egy ilyen kérdést neked, amelyben vannak hasznos hozzászólások, meg egy másik hasznos link is.
Érdemes megnézned, hátha segít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Ja igen...
És sajnos tény az is, hogy a remény hal meg utoljára, viszont az idő ezt nem fogja megoldani, az inkább csak rontani fog rajta. Kizárólag te magad fogsz tudni ezen változtatni, és a problémáidat megoldani, ha összeszeded a bátorságodat, és vállalsz egy akut, ámde gyorsan elmúló kellemetlenséget, az évekig tartó krónikusabb szenvedés helyett. És mérlegeld... MINÉL ELŐBB, ANNÁL JOBB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!