Részleges vagy teljes körülmetélés? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam kórházban az orvossal konzultálni. Merev állapotban a péniszemen a fitymát csak kb a makk közepéig tudom húzni, utána nagyon fáj ha teljesen le akarom húzni a makk végéig... Az orvos egyből teljes körülmetélést javasolt, azt mondta a részleges körülmetélést Ő nem vállalja semminél, mert visszaszűkülhet. A műtét kevesebb mint 1 hónap múlva lesz és nem akarok hirtelen döntést hozni a teljes körülmetélést illetően. De nálunk urológiára kb 5 hónapra kapni időpontot. Így le tudhatnám simán, hogy körülnézünk az egészet . De nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Ha ennyire nehezen megy hátra merev állapotban a fityma, akkor tényleg csak ez a megoldás ? Lankadt állapotban semmi baja, szépen hátramegy, csak mereven akad meg félúton. Köszi a segítséget előre is !2018. okt. 24. 22:55
11/12 anonim válasza:
ezt hogy kell érteni?
"nem véletlenül történik ilyen orvosilag megmagyarázhatatlan módon."
mi történik orovsilag megmagyarázhatatlan módon? és miért lenne megmagyarázhatatlan?
és spiritualitás alatt mit értesz? van olyan, aki ezt belső indíttatásból vagy családiráhatásra csináltatja meg, orvosi indok nélkül, és nem is mindig vallási okból, szimplán higiénia és mert így érzi kellemesebbnek. űezt érted alatta?
12/12 anonim válasza:
"Bár először részlegest gondoltak, de egy komplikáció miatt teljes lett belőle"
én is ezt mondom mindig, rengeteg kockázata van egy részlegesnek, de ha azt mondom, h csakis kizárólag a teljeset szabad választani, akkor lehurrognak. örülök h más is így látja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!