Hatásos a Canesten krém férfiaknál is?
Persze, mindig ugyanazzal kell kezelni a férfit is, nála is hatásos!
Különben visszafertőz!
Ácsi! Hülyeséget csináltál, kérdező!
Ilyenkor nem az van, hogy csak annak kell orvoshoz mennie, akinek tünetei vannak, hanem annak is, akinek nincs, azaz, őt is el kellett volna vinned magaddal a nőgyógyászhoz. Mert most a Canesten krém sem csodaszer, külsőleg lehet haténykonynak tűnik, de nem mindenkinél válik be, és mivel nem írtál természetesen sajnos semmit arról, hogy mi a bajod, így most mindenki - beleértve engemet is - csak gombás fertőzésre gondolunk. Nem, ez nem egyértelmű, ezt neked kell megadni mi a bajod, mi nem vagyunk gondolatolvasók, Kérdező!
Ilyenkor ha csak téged kezelnek, őt meg se vizsgálják meg semmi, akkor ha te meggyógyultál, ő könnyedén visszafertőzhet, sz[val adogatjátok ezt a szép kis akármit oda-vissza egymásnak. Ilyenkor mindkettőtöknek el kell menni a másikkal az orvoshoz, akinek mindkettőtöket kezelnie kell! Nemcsak téged, hanem őt is!
Most már mindegy. Nyilván neki nem írt volna fel hüvelykúpot akkor sem... XD
Most annyit tehettek, hogy elkíséred szépen a bőr- és nemibeteg-gondozóba, ahol a gyakorikérdések laikusokból álló közönsége helyett szakemberek mondják meg, mi a teendő ebben az esetben, kell-e a párodat is kezelni, és ha igen, akkor hogyan?!
Legyen ez egy ilyen helyzetben alap-evidens!
Igen, a páromról van szó. De a legelső kommentedben leírtad, hogy nem is írtam le a betegségem, ezért fejtettem ki bővebben. A másodikban válaszodban pedig már azt magyarázod, hogy miért magamról beszélek.. Nem nagyon összefüggő amiket írsz.
Nyilván tudom, hogy itt nem szakképzett orvosok vannak, hanem laikusok, de személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi, mint a legtöbben, akik kiírnak egy kérdést ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!