Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Canesten krém+kúp mennyibe kerül? És mennyire megbizható? Aki tud segitsen.
nekem bevált.pontosan nem tudom mennyibe kerül,google-z rá.aszem 2500ft körül van.A párod is kenje magát a kenőccsel.De lehet jobb lenne a nőgyógyász ott megtudják mondani hogy tutira gomba...
25/N
nő vagyok de a fogamzás gátlás miatt tutira nem ezt használnám,mert ez nem azért van kitalálva.Ilyet még nem is hallottam....nyomtatható verzió
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN HÜVELYTABLETTA APPLIKÁTORRAL ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Canesten hüvelytabletta hatóanyaga, a klotrimazol széles spektrumú ún. antimikotikum, gombás fertőzések helyi kezelésére.
Különböző gombák - általában Candida fajok- által okozott hüvelyfertőzés és hüvelygyulladás kezelésére alkalmas.
Mit tartalmaz az Canesten hüvelytabletta
- A készítmény hatóanyaga: 100 mg mikronizált klotrimazol hüvelytablettánként.
- Egyéb összetevők: hipromellóz, kalcium-laktát-pentahidrát, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, tejsav, magnézium-sztearát, kroszpovidon, kukoricakeményítő, mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát.
hát elolvastam a beteg tájékoztatott de sehol se írja hogy fogamzásgátló hatása van,sőt latex anyagú fogamzásgátló eszközök (gumióvszer, pesszárium) biztonságossága csökkenhet.
Canesten mint helyi hatású spermicid?
LOL
fuchyeah gyanús erősen.
nem kéne minden szart felrakni a fuckjeahra.. ezen ki a fene röhögne? -.-
Egyébként nekem a nőgyógyász azt mondta erre, hogy nem lát gombát, és valami fertőtlenítő kenőcsöt kaptam rá. A gomba folyást okoz, furcsát, és a Canesten egyáltalán nem biztos, hogy jó rá. Mivel kb 50 féle gombád lehet, és az kb 3-ra hat. Inkább menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!