Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fiuknak mikor jelenik meg...

A fiuknak mikor jelenik meg az arcszorzetuk?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es meg nemnagyon akar elobujni, csak ilyen nagyon vekony pihenek tuno dolgok ahol eddig meg nem voltak.. Ezt nem olyan reg vettem eszre, gondoltam megkerdezem. Mikor fog megjelenni a rendes szorzet ami mar kemenyebb es sotetebb is? Honajszorom az mar van eleg rendesen.
2010. jún. 23. 12:11
 1/7 anonim válasza:
valakinek 13 évesen van másembernek meg 22re sincs
2010. jún. 23. 12:25
 2/7 anonim válasza:
Hát biztos meg fog jelenni nemsokára. Nekem már elkezdett nőni a bajszom, meg a szakállam egy-egy helyen, de így minden héten borotválni kell, mert nagyon csúnya, meg nem szeretem. A helyedben örülnék neki, hogy még nem nő. 14/F
2010. jún. 23. 18:29
 3/7 Tutujka ***** válasza:

Átkozni fogod azt a napot, mikor azt kívántad, bár csak borotválkozhatnék már!

Higgy az öregnek.

2010. jún. 23. 19:29
 4/7 anonim válasza:
Én most vagyok 14 éves és jön.
2010. jún. 24. 08:22
 5/7 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdett kicsit bajszosodni az arcom de qva lassan. most is alig látszik. egyébként fanszörzetem már 13 éves koromban megjelent de a hónaljszőröm még csak mostanában xD és akezem is tiszta sima (szinte) a lábam meg átlagos.
2010. jún. 24. 21:34
 6/7 anonim válasza:
Egyik osztálytársam 15 és olyan balyussza van hogy csak na... Egy év alatt teljesen "megszőrősődött" az arca.
2010. jún. 25. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 16 évesen még nincs hónalj szőröm és a bajszom is nagyon lassan pelyhedzik.
2010. jún. 26. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!