Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagy melleim vannak és nagy...

Nagy melleim vannak és nagy bimbóim, a zsirtól lehet vagy gynecomastiátol is? (Képek lent)

Figyelt kérdés

16 vagyok 95 kg

Szerintetek mi lehet?

Nektek volt ilyen?

[link]

[link]

2018. aug. 30. 22:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ezek a képek nem a kérdezőről készültek, mert aki 95 kg és kb. 170 cm magas, az nem ilyen karcsú. Nézzétek csak meg - olyan, mint egy nádszál. Ráadásul a karjaival jól összeszorítja a melleit.
2018. aug. 30. 22:49
 12/32 A kérdező kommentje:
Pedig én vagyok rajta, esetleg bizonyitsam be?
2018. aug. 30. 22:54
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

amúgy lapos has, de 170cm meg 95 kiló

más 180 centisen 90 kilóval is kövérebnek hat

gyanus nekem is a dolog

2018. aug. 30. 22:54
 14/32 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna inkább megnéznem ezeket a képeket. Nagyon durva , hogy egy férfinak ilyen mellei vannak.
2018. aug. 30. 23:04
 15/32 anonim ***** válasza:
Siman lehet, hogy combban, fenekben joval erosebb alkat es ezert nincs nagy hasa. De ez valoban nem (csak) a tulsulytol ilyen. En a helyedben orvoshoz mennek vele, egy hormonsort mindenkeppen jo lenne nezni, meg megbeszelni egy dokival, hogy mit lehet tenni ezen kivul, ha a hormonjaid rendben vannak.
2018. aug. 30. 23:06
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

Ez mióta lapos has?

Nézzétek már meg, hogy milyen szögből lett fotózva.

Emellett a karjai kitakarják a hasa két oldalát, pedig folytatódik az...

Hiába kövér, ilyen szögből a has akkor is "laposnak" fog tűnni, ha 130 kilós is...

Mivel nem egy gömböt kell elképzelni. De kérjetek oldalról tőle egy képet és látjátok is, hogy van ott túlsúly.

Túlsúly esetén amúgy nem ilyen "nőies" melle lesz a férfiaknak, inkább szétfolyik a mell.

De ez felvett egy viszonylag nőies alakot, h atalmas nőies mellbimbókkal. Ha nem tudnám, hogy férfiról van szó, simán egy terhes nő felsőtestének tippelném(akkor is elszabadulnak a hormonok)

2018. aug. 30. 23:17
 17/32 anonim ***** válasza:
26%
Tyűha! És te férfi vagy? Ez 1 férfi mell? Neked hatalmasabb melled van mint sok nőnek! Nem gondolkoztál még melltartó hordásán?
2018. aug. 30. 23:22
 18/32 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ha ffi, akkor gáz, orvosi ügy.

De a szüleid nem veszik észre? Elég feltűnő, szerintem hormonprobléma.

2018. aug. 31. 07:39
 19/32 anonim ***** válasza:

FÉRFI !!!

Férfiak egészsége. Nézzétek meg.

2018. aug. 31. 10:14
 20/32 anonim ***** válasza:
Ez zsír. A gyneizé az kemény csomó.
2018. aug. 31. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!