Férfiakban a HPV rákot okoz?
8 hónapja voltam egy csajjal, akkori barátnőmmel. Egyszer védekezés nélkül kufircoltunk fel percig. 4 hónapja a hugycsonyilasom körül ilyen nagyon de nagyon apró pici fehér pöttyök jöttek ki, amik csak felmerev állapotban látszódnak. Meg a fitymam alatt, amikor teljesen hatrahuzom akkor 1-2 fel mm-es pici fehér kinoves van. A makk peremén nincs semmi, kivéve a faggyumirigyek vagy mik a tokomok azok :D
Olvasgattam és szerintem ez HPV. Elkapott a félelem, mert állítólag rákot okoz.
19 éves vagyok
Szerintem nincs értelme ezen paráznod. Persze dokihoz el kéne menned. Amúgy szerintem is HPV lesz.
Azért sem kéne ilyenekkel foglalkoznod, mert egyszer mindenkinek eljön az életében az az időszak, mikor családot szeretne alapítani, és akkor muszáj lehúzni a gumit. Tehát akkor legkésőbb lehetséges, hogy úgyis elkapsz ezt-azt.
Elég sokaknak van valamilyen fajta HPV-je, tehát előbb-utóbb nagy valószínűség szerint úgyis elkaptad volna valamelyik fajtáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!