Milyen betegsége utalhatnak a tünetek?
Gyenge alhasi "fájdalmam" van már 2 napja, tulajdonképen nem is fájdalom érzet hanem csak érzem az alhasam bal oldalát hogy van, érdekes de néha ha sokat önkielégítek akkor nehezített vizelet ürítésem is van sajnos, ha 2-3 napig hanyagolom az önkielégítést akkor nincs ilyen gond elmúlik... én először herebetegségre gondoltam, rögtön önvizsgálatot tartottam fürdés után, az előírtak szerint, én nem érzek változást, viszonylag gyakran ,hetente ellenőrzöm . 21 Éves vagyok.
Mégis mitől lehetnek ezek a gondok? a vizeletürítési gondokat lehet orvosolni? - ha nem nem szüneteltetem a masztit? Nincs barátnőm jelenleg ...
Viszonylag egészséges életmódot élek, nincs se cigi, ill anti alkoholista vagyok, húsokból is csak a csirke mellet eszem meg mert a többi nem ízlik. Sokat iszom vizet szénsavas ásványvízet, és néha ritkán üdítőt, (Márka, gyömbér, ilyeneket) , vitamin tablettákat szedek valamely okból, napi 5 db különbözőt...
Ami ebben érdekes hogy sétálás közben semmi ilyen érzet nincs csak ha félfekvő ,ülő helyzetben vagyok...
Én prosztatataproblémára gondoltam volna elsőre, de szerintem a tüneteket a napi a féle különböző vitamintabletta okozza.
A multivitamin tabletták olyanok, hogy napi egy kb szart nem ér, napi 5 káros, napi 10 meg már méreg. Az emberi szervezetnek a szükséges vitaminokat az elfogyasztott táplálékból kell beszereznie.
Ha nincs barátnőd, a recskázás helyett te is választhqtod a Kamaraerdei, a Gyógyszergyári, vagy a Budakeszi utakat. Van ott egy két minőségi is...
ez ilyen Bkomplex, C , az ábcd vitaminok, ilyesmik mennek le a torkomon minden reggel.
Ami az érdekes hogy most pl nem fáj, nem is érzem, előfordulhat attól ez a fajta fájdalom hogy esetleg túl hevesen vertem ki mostanában? Szegény heréig is fel-le jártak, lehet össze is ütődtek.... próbálom késleltetni, de úgy látszik tovább már nem érdemes mert belesajog...
Első hülyeséget beszél. Vitaminnal nincs baj.
Viszont ha maszti nélkül nincs baj, akkor lehet abba kellene hagyni, nem? Ez nem túl bonyolult. Amúgy sem tesz jót a későbbi szexuális életedre nézve. Ha nem javul, akkor meg menj el urológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!