Nemiszerv betegsége? (urulogus)?
Na sziasztok, problémám talán ilyesmi lenne: [link]
DE, nincs semmi kellemetlen hatása itt gondolok a Viszketés, fájdalomra!
Ezek közűl annyi egyezik, hogy talán egy icipicit nehezebb a vizelet (nem vészes) és a külső tényezők
Leírom nekem, hogy nézz ki a makktetején a húgycső kivizető lyuknál duzadt közvetlen körülötte (olyan mintha csak a makknak (minek is mondjam..? makkon lévő bőr? de az nem is az na mind1, most annak fogom hívni)(valaki leírhatná minek lehetne azt nevezni) a bőrre lenne kicsit felgyűrődve ott, illetve lentebb az aljánál sötétebb színű.
Alapjáraton ezek nem is zavarnának amíg nem folytattok mással nemi aktust, de most kiváncsiságból utána olvastam és annyi ijesztő dolgot lehet olvasni (aminek mondjuk lehet fele se igaz, de inkább elmegyek mint hogy nagyobb baj legyen.)
Már vagy fél éve ilyen lehet több lehet kevesebb nem tartottam különösebb gondnak így nem foglalkoztam vele.
Ezzel hova kell fordulni? Urulogus? Vagy hova? Mit fognak csinálni/megnézni? Ernyedt állapotba nekem elég kicsit a péniszem kb 3-5cm így megtudja nézni?
Muszáj bevonni a szülőket? Itt helyben ilyen sztk szerű dolog van, hogyan lehet beutalót szerezni oda? Háziorvos nélkűl, ha lehet, vagy lehet simán időpontot kérni esetleg?
Tudom-tudom sok hülye kérdés, de én se akartam, hogy ez történjen így valahogy meg kell oldani akár mennyire is ciki nekem.
15/f
2 es ,ne adjál már félre tájékoztatást.Nem az urológián kell jelentkezni,mert ott ilyennel nem foglalkoznak .
Az SzTK beteg felvevőjénél lehet telefonon is jelentkezni.
Ez minden SzTk ban igy működik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!