A nők mennyire undorodnak attól, ha egy férfinak ártalmatlan (PPP, FORDYCE-PÖTTYÖK stb. ) nemi betegsége van?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 14:45
1/6 anonim válasza:
Az nem nemi betegség és én nem undorodom tőlük.
2/6 anonim válasza:
PPP nekem is van, és nem nemi betegség. A barátnőmet egyáltalán nem zavarja. :) Persze nem olyan durván sok van.
Fordyce-foltom pedig nincs, de a neten eléggé ártalmatlannak tűnik. Sokkal csúnyább anyajegyekkel rendelkező pasiknak is vannak igazán szép barátnőjük.
Ezek nem érdekelnek kb. senkit!!
3/6 anonim válasza:
hát én undorodnék tőle az tuti...
vagyis jobb ha tud róla az adott nő, mielőtt lefekszel vele...
23 l
4/6 anonim válasza:
Nem minden nőé gyönyörűséges látvány,csak hogy védjem a férfi nemet .Undorodni ott is lehet .
5/6 anonim válasza:
#3-as hol élsz?
Bocsi, de PPP-m van és FORDYCE pöttyeim, remélem nem probléma.
Elkezdi mesélni a kérdező, többet nem is kell a lányhoz szólnia.
Éppen ezaz, hogy ha ott van észre sem veszed, hiszen full átlagosnak tűnik, ha szólsz akkor már felnagyítják a problémát, és problémának is veszik.
Felesleges megemlíteni is.
6/6 anonim válasza:
Semennyire, mivel ertelmes vagyok es tudom, hogy ez semmit nem befolyasol, senkinek nem lesz tole baja, stb... szerintem csak az tart tole, aki meg csak tv-ben latott ferfit+marha tajekozatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!