Miért hiszi azt a ferfiak nagy része, hogy a nagy pénisz az egy áldás, és ha már nagy a farkad akkor minden jobb lesz?
Erre kérdéssel válaszolnék: Miért hiszi azt az 5 éves kis Pistike, ha a homokozóban összeülnek, és neki nagyobb kukás autója van, mint a többieknek, akkor ő a menőbb játékokban?
Tudod valakinek az IQ-ja ott marad gyerekes szinten. Mindenből legyen több meg nagyobb kb.
Én nem hiszem ezt, de mégis majdnem mindenhol ezt látni, hallani, olvasni...
Kevés reálisan gondolkodó és nyilatkozó nő van ma már sajnos... 😕
32/F
vann rövidebb és hosszabb hüvelyű nők.
Egy rövidebb hüvelyőnek fáj pl egy 16-17 cm-s farok is már sokszor ergó nekik kielégítő tud lenni egy 12-14 centis férfiasság is.
Azonban vannak hosszabb hüvelyű nők is (nem függ össze a magasággal ugyanis én 150 centi vagyok de 18-20 cm alatt nem tudok elélvezni.)
Nekünk kell az a legalább 18-20 cm az élvezethez.
Aztán vannak nagyon extrém csajok is akiknek még ez sem elég és tényleg az ilyen brutális méretekre buknak mint a 22-26 cm de neki általában fekete pasijuk van a legvégén.
Minden nem lesz jobb, de attól még a nagy pénisz egy áldás :)
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!