Valami nem stimmel oda lent?
Kezdem az elején. A barátnőmnek a nőgyógyásza gyogyszeres kúrát rendelt el mert odalent televan bacikkal, elszedte a gyógyszert ami 10db ból ált, énpedig azt hittem mindenrendben és szexeltem vele egy kiadósat,erre 2 naprará elkezdet a péniszemen a bőr fel dagadni kicsit
most tartok ott hogy kb 7 napja van ez én ki van repedve a péniszemen a bőr ott ahól pisilnikel felhúhom a bőrt és szemmel láthatóan nagyon kivan repedve. nem bírom fölhuzni a bőrt mert fáj. Tudom elkellene mennem orvoshoz elis fogok menni a hét folyamán de ha nem muszáj nem mennék el nameg fehér váladék volt a péniszemen ahogy felhúztam a bőrt pisiléskor nagyon csíp de ezt most kezdte én gombás fertőzésre gondolok, és reggel akarok elmenni a patikába canestenért szerintetek az jó rá ? De most szerintem azért kezdett fájni mert felhúztam a bőrt vagyis fel erőltettem a bőrt és jobban kirepedt gondoltam a piros ecsetelő nevő varáz kenőcsre vagy betadinra is. szerintetek addig míg nem megyek orvashoz mit tegyek vagy muszáj elmennem lehet nagyobb a probléma elmúlik magától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!