30 év körül normális a libidócsökkenés?
30 éves vagyok és 26-27 éves korom óta folyamatosan érzem, hogy csökken a libidóm.
Gyorsan leszögezném, hogy bármikor tudok erekciót produkálni, más kérdés, hogy nincs kedvem kezdeni a helyzettel semmit. Bár a reggeli sátrazás már nem mindig van, de legalább nem kell bohóckodni a reggeli pisilésnél.
Egy ideig a párom hibáztattam ezért, de rájöttem, hogy másra sem gerjedek rá. Nem, a férfiakra sem... :D
Ez normális dolog?
Nem dohányzom, soha nem is dohányoztam, sportolok, egészségesen étkezem, nincs túlsúlyom, viszont az átlagosnál talán picit kevesebbet alszom (6 órát hétköznap), de stressz az nem ér több, mint bárki mást. Nyilván itt első körben a több alvást kéne megpróbálni, de szerintem nem ez lesz a ludas, mert kb. 22 éves korom óta ennyit alszom és nekem ez elég, kipihent vagyok, akkoriban meg napi többször is volt kedvem szexelni vagy maszturbálni.
A párom maholnap 35 és reggeli merevedés minden nap, ezen felül folyamatosan kíván, és sokszor elkap.
Szerintem ez a normális.
nem normális
30 még nem kor
de ahogy olvasom nem a libidód csökkent hanem egyszerűen nincs hozzá kedved
ennek számos oka lehet, csak nem a korod
ha nagyon zavar, pszichológus
nem vagy depressziós?
Kérdező bizony hogy összefügghet a 2 dolog .
A libidó magyarul nemi vágyat jelent.
A tesztoszteron férfi hormon,meg nagyon is befolyásolja a libidót .Forgasd a szexológia könyvet is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!