Normàlis ha mèg mindig fàj?
Figyelt kérdés
Pàromat lassan nyolc hete műtöttèk herevisszèrre. A műtèt a doki szerint jól sikerült. De azóta is nagyon fàj neki, ugyanúgy mint előtte ès mèg mindig benne van a visszèr ami szemmel is làtható ès tapintàsra is èrezhető. Ez normàlis hogy meg mindig benne van ès ennyire fàj? Akiknek esetleg volr ilyen műtèt mi volt utànna? 2hèt múlva van időpont dokihoz2018. máj. 28. 15:31
1/4 anonim válasza:
Azzal hogy a műtét megtörténik,még ezt nem lehet gyógyultnak tekinteni .Ez nem egy vakbél műtét,kivették ,a seb begyógyult ,és már feledni is lehet .
A kitágult ereknek vissza is kell húzódni.
Aztán ez betegség olyan,hogy újból is kialakulhat.
Sokszor köze van ennek az életmódhoz is .
Ugyan nekem nem volt,de nem sajnáltam az időt utána olvasni .Ahány írás van erről ,az annyi infó.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, mi is szinte mindent vègig olvastunk. Sokan azt irjàk normàlis, sokan azt hogy nem.
2018. máj. 28. 16:53
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt hereviszerem, 1 éve műtötték. Előtte nagyon fájt, és nagyon látszott is a kitagult véna.
Mutet után 1 hetig fájt, de aztán már nem vagy csak hirtelen mozdulatokkal a seb húzódott.Nekem meggyógyult teljesen szerencsére.
A párod betartotta az 1 hónap pihenőt, tehat h nem emelt?
Üdv 21f
4/4 A kérdező kommentje:
Igen betartotta. Egy hónapig szinte ki se mozdult màszkàlni se sokat màszkàlt màr akkor is annyira fàjt neki. Mostanàba pàr hete dolgozgat kicsit otthon de nem viszi túlzàsba.
2018. máj. 29. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!