Milyen orvoshoz kell fordulni, ha a férfi csomót talál az egyik mellében?
Először háziorvost, az majd elmondja a szükséges dolgokat és tovább küld a megfelelő helyre. A kivizsgálás menete ugyanaz, mint a nőknél, ahogy a gyógyítás is.
És igen, minél előbb mentek, annál jobb!
Köszönöm!
A gyno nem tudom mi.
én nemrég találtam magamon ilyet, szerencsére csak zsírcsomó amivel nem kell csinálni semmit.
Két verzió van
1. hetekig tart, sokat kell várni, de ingyenes
elmegy a házi orvoshoz, a házi orvos elküldi emlő ambulanciára (szakorvos), az emlő ambulancia ultrahangra, az ultrahang aspirációs citológiára (ehhez kell újabb beutaló amit vagy a háziorvos ad, vagy a szakorvos) utána pedig elmegy a leletért (ugyan azt mondják, hogy benne van a rendszerben az eredmény, de gyakorlatilag nincs) ezek után a lelettel visszamegy a szakorvoshoz és a háziorvoshoz. Én idáig tudom szerencsére, mivel nem daganat volt.
Minden ilyen vizsgálat, orvoshoz mászkálásnál számíthat 1-3 óra várakozásra.
2. verzió
magán klinika, én 40k-s ajánlatot találtam
odamegy, ultrahang, megcsinálják a citológiát, 2 nap múlva kész a lelet.
Így utólag inkább a 2. választottam volna, mint 8 alkalommal ülni valahol és órákat várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!