Mitől fájhat a párom pénisze?
Par napja jelentjezett nala a dolog es nem tudjuk pontosan hogy mitol is lehet. Esetleg valakinek valami ötlet?
19/L
Megcsalt és összeszedett valamit.
Ez tuti, efelől kétséged ne is legyen. Dobd ki!
Elfelejtettem oda írni hogy csak ertelmes valaszokat varok.. Na sebaj
Mi arra gondoltunk hogy sokszor csinaltuk sokaig esetleg tul szuk vagyok neki.. Ettol fájhat neki napokig?
Ezt a "túl szűk" kamudumát még 2018-ban is van, aki beveszi? :D Bírom, hogy a nők milyen büszkék arra, hogy "túl szűkek", miközben a saját testük működésével sincsenek tisztában... :D
Kislány! Te odalent egy dinnyenagyságú gyereket fogsz kitolni magadból, ha arra kerül a sor! A hüvelyed pedig képes lesz rá, mert kitágul. :D A pasid túrórudijához meg túl szűknek érzed magad?! Ugyan már, a nap vicce vagy! :D
Menjen el a körzeti urológushoz (nem kell beutaló), az majd kideríti.
Mi nem.
Különösen, mivel azt se tudjuk, melyik része, és hogyan fáj. Tán megharaptad. Vagy a fitymafékje kicsit berepedt, mert nem voltál elég nedves, vagyis ő nem volt elég ügyes, hogy felizgasson. Vagy részleges fitymaszűkülete van. Vagy hevesek voltatok, és kissé megtört. Vagy kankót (gonorrea, tripper) vittál haza, és most a húgycsöve hasogat, szúr.
Látod, mennyiféle lehetőség, és én nem is vagyok orvos, az biztos tudna még sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!