Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájhat a párom pénisze?...

Miért fájhat a párom pénisze? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A párommal (22, ff.)egy éve élünk együtt. A szexuális életünk nem felhőtlen. Gyakran fáj neki a pénisze (makkja) szeretkezés közben, vagy akár csak ha kézzel kényeztetem. Sokszor abba is kell hagyni a szeretkezést annyira fáj neki. Aktus előtt mindig megmosakszunk, de szokta mondani mikor kézzel kényeztetem, hogy ragad a fütyije,és nem jó érzés. Síkosító csípi, babaolaj csípi. Legutóbb szeretkezésnél azt mondta, hogy szűk vagyok, és ezért fáj neki, és, hogy biztos velem van a baj, menjek orvoshoz,mert miattam fáj neki. Egyből be szokott menni pedig, és rakok oda nyálat is,ne legyek száraz... Ha szájjal kényeztetem, akkor nincs gond, de egyszer volt rá példa, hogy úgy is kellemetlen volt neki. Szex közben szoktam érezni, hogy "ütközik" a vége,de ez eddig senkinél nem okozott gondot, nem fájt senkinek, csak nekem szokott az alhasam, de nem problémázok,én azt élvezem.

Páromnak fitymaszűkülete volt kiskorában... Lehet ez a gond??

Nem ő az első párkapcsolatom, ő a harmadik élettársam, szóval nem vagyok kezdő ilyen szempontból. 23n

2016. jún. 16. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ertem, tehat neki faj a valamije es te vagy a hibas meg az okozo. En ezen gondolkoznek el inkabb.

Mellesleg menjen el orvoshoz. Barmi lehet fertozestol kezdve fitymaszukuletig (gondolom a szukulet miatt eleve erzekenyebb), de az hogy te tul szuk vagy az netto bullshit.

2016. jún. 16. 21:21
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
orvoshoz kéne mennie, mert vele van a baj, nem veled. de a viselkedése nagyon gáz, jobbat érdemelsz.
2016. jún. 16. 21:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem be van gxulladva a makkja, nincs róla képe?
2016. jún. 16. 22:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy be van gyulladva... Múltkor is fájt neki, ezért pihentettük a szexet kb 1 hétig, akkor jó volt, volt, hogy naponta többször is együtt voltunk, aztán megint kellemetlen volt neki... Ő mindig kevesebbet igényli a szexet,de ez mindig is így volt minden exénél, heti egy együttlét neki pont elég, szerinte én vagyok szexmániás,amiért 2-3 naponta "rá mászok", lehet ez is oka a fitymaszűkületnek?!
2016. jún. 17. 08:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Menjen el orvoshoz, amit ugyse fog, "mert te vagy a hibas", de akkor legalabb rajossz milyen onzo gyerekkel vagy egyutt.

Az erzekenyseg szerintem a fitymaszukuletbol maradr vissza neki. Korulmeteltek?

2016. jún. 17. 08:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, de láttam rajta, hogy el sem akarta mondani, szégyellte szerintem (És csak én tudom, egy barátja, vagy exe sem tud róla), szóval nem kérdezgettem, annyit mondott, hogy fitymaszűkülete volt, és inkább tereltem a témát, ne legyen kellemetlen a helyzet neki. (együtt fürdés közben mondta el)
2016. jún. 17. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha korulmeteltek az latszik. Nem ertem mit kell ezen szegyellni. A vilag pasijainak talan tobb mint a fele korul van metelve. Van mit huzogatni rajta vagy nincs? Nem szegyelloskodni kell, hanem kerdezni meg orvoshoz menni, ahelyett hogy a baratnoje vaginajat okolna.
2016. jún. 17. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
fitymagyulladása van a tünetek alapján,orvos azonnal ne pedig téged bszogasson hogy miattad van...ha az megnyugtatja menjetek el mindketten és miután negatív lesz a te vizsgálatod utána legyen nagy a szája bocsánatkérésben. A fitymaszűkület erősen rájátszik a gyulladásra,azonnal kezeltetnie kellene.
2016. jún. 18. 18:43
 9/13 Apaluka válasza:
Rossz hírem van bár èn az orvosi rèszèhez nem értek igy véleményt sem mondok róla ahogy mar más is irta iràny az orvos az a tuti de egy biztos!!(most jön a rossz hír) a barátod egy barátnő keress másikat ;)
2016. jún. 18. 19:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Páromnak 10 éves korában "tépte " fel az orvos a fitymáját...

Én mindenképp el megyek nőgyógyászhoz, el mondom ott, hogy a párom szerint velem van baj...

Az a baj, hogy ha a leletem negatív, minden oké, ő akkor sem menne orvoshoz, még jómúltkor volt egy gombás fertőzésem ( hüvelyi), ő is elkapta, én el mentem orvoshoz, ki kezeltem magam, mondtam a páromnak, menjen ő is dokihoz, de csak azt hajtogatta, hogy minek menjen el, ha én vagyok gombás... Utána sokáig egymást fertőztük, én mindig ki kezeltem magam, de tőle vissza kaptam....

Ma újra szeretkeztünk ( ezelőtt 4-5 napja volt csak), ma is fájt neki a behatolás, szóvá tettem neki a dokit ma is, válasza :" más csajjal sose fájt a szex"

Amúgy a kapcsolatunk elején nem volt ezzel gond, csak mostanában, az utóbbi pár hónapban....

2016. jún. 20. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!