Miért fájhat a párom pénisze? Bővebben lent
A párommal (22, ff.)egy éve élünk együtt. A szexuális életünk nem felhőtlen. Gyakran fáj neki a pénisze (makkja) szeretkezés közben, vagy akár csak ha kézzel kényeztetem. Sokszor abba is kell hagyni a szeretkezést annyira fáj neki. Aktus előtt mindig megmosakszunk, de szokta mondani mikor kézzel kényeztetem, hogy ragad a fütyije,és nem jó érzés. Síkosító csípi, babaolaj csípi. Legutóbb szeretkezésnél azt mondta, hogy szűk vagyok, és ezért fáj neki, és, hogy biztos velem van a baj, menjek orvoshoz,mert miattam fáj neki. Egyből be szokott menni pedig, és rakok oda nyálat is,ne legyek száraz... Ha szájjal kényeztetem, akkor nincs gond, de egyszer volt rá példa, hogy úgy is kellemetlen volt neki. Szex közben szoktam érezni, hogy "ütközik" a vége,de ez eddig senkinél nem okozott gondot, nem fájt senkinek, csak nekem szokott az alhasam, de nem problémázok,én azt élvezem.
Páromnak fitymaszűkülete volt kiskorában... Lehet ez a gond??
Nem ő az első párkapcsolatom, ő a harmadik élettársam, szóval nem vagyok kezdő ilyen szempontból. 23n
Lehet, hogy valamelyik tisztítószert nem bírja. A mai illatszerek arról híresek,
(vagyis pont, hogy nem híresek) hogy azokban tüntetik el a veszélyes hulladékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!