Részleges vagy teljes körülmetélés a jobb?
Figyelt kérdés
Üdv! Fitymaszűkülettel műtöttek, mivel merev állapotban nem jött hátra a fityma. A műtéten elvágták a fékemet, viszont így a helyzet rosszabb, mert még szűkebb a fityma vége. Az orvosom a teljes körülmetélést javasolja, de adott nekem 1 hónapot, hogy eldöntsem belemegyek-e, vagy legyen inkább részleges körülmetélés. A részlegest azért nem ajánlja, mivel szerinte megvan az esélye, hogy utána megint beszűkül. Viszont én a teljestől nagyon félek, mivel világéletemben érzékeny voltam azon a tájékon. Szerintetek melyiket válasszam? Jó lenne egy pár indok is vagy egyéni tapasztalat, ugyanis nem akarok rossz döntést hozni, amit később megbánnék (amúgy 18 éves vagyok). Köszönöm a segítséget!2010. jún. 8. 16:23
11/11 anonim válasza:
oké,de minden variációt kérdez meg és keress akár több orvost is fel és kérdezd meg ki mit ajánl,mert ez egy visszafordíthatatlan döntés lesz,légy nagoyn körültekintő,mert előfordulhat hogy metélés nélkül is meg tudják oldani a szükületed egy másik orvos.Szerintem z-plasztikával is lehet hogy meglehetne oldani a dolgok,2 oldali bemetszéssel javítani,lazzítani a helyzeten.Gondold jól végig,egy életre szóló döntést kell hoznod,szóval nézz jól utána a dolgoknak.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!