Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves vagyok, elég súlyos fitymaszűkülettel. Ma kértem időpontot urulógiai szakrendelésre, március végére kaptam.

Szerintetek ha műtétet ír elő a doki, akkor azt mikor hajtják végre? Szeretnék minél elöbb túlleni rajta, remélem nem kell hónapokat várni.

Vélemények/tapasztalatok?

2018. febr. 9. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne a sietségre helyezd a hangsúlyt, hanem hogy jól járj, és úgy oldják meg a szűkületedet, ahogy azt te szeretnéd, és ne úgy, ahogy az orvos akarja! (Erre is van lehetőség, csak ne ilyen hottentotta rántotta módra akarj orvoshoz menni úgy, hogy semmit nem tudsz! Alaposan készülj fel a témából mielőtt még bármit is meglépnél a fitymaszűkületed megoldása ügyében, ne járj úgy, mint itt majdnem minden második kérdező, aki nem azt kapta, amit akart vagy várt volna!)

"Meteurológusok" meg nem vagyunk, hogy megjósoljuk, mikor lesz a műtéted, ezt az orvossal kell lefixálnod.

2018. febr. 9. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon változó. Attól is függ, hogy éppen mennyire "leterhelt" az adott orvos vagy kórház. Lehet, hogy pár héten belül kapsz időpontot, de az is előfordulhat, hogy több hónapot kell várnod. Sajnos ezt előre nem lehet megmondani.
2018. febr. 9. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Már egyre ritkább ahol időpontot adnak vizsgálatra is .

Akkor itt a műtét sem megy gyorsan,az is lehet hogy egy kis zsebpénzre fognak játszani .

Megnézi a doki,mikor van szabad hely a műtőben,és arra ad időpontot .Azért ez mégsem egy foghúzás .

2018. febr. 9. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha minél előbb szeretnél túl lenni, miért nem hamarabb kezdtél hozzá?

Mert nem 18 éves korodban lett ez egyik pillanatról a másikra.

Ezt már 14 évesen is észre vetted. Most is mint mindig szépen kikell várni a sort.

2018. febr. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!