Fitymaszűkületem van? A fitymám nem tudom makk alá húzni.
A lankadt állapotban se tudom teljesen hátrahúzni, de mereven végképp nem megy hátra. Lankadt állapotban majdnem a makk alá tudom húzni, de annál tovább már nem merem. Merev állapotban végképp nem tudom.
Ezt még lehet orvosolni? Metélésen kívül nincs más választásom? :D Igen, még szűz vagyok.
20/F (Eddig azt hittem, hogy csak addig lehet hátrahúzni).
Keress fel egy urológust,beutaló nem kell.Metélésre súlyos fitymaszűkület esetében van szükség,van fityma plasztika,bemetszés,z plasztika,részleges metélés.
Nyugodtan menj el az orvoshoz,megvizsgál és megbeszélitek mi legyen és mikor,ha műteni kell a műtét időpontjában is meg lehet egyezni,sőt ha meggondolod magad bármikor visszaléphetsz a műtéttől.
Ha az orvos a metélést hozza fel,mond meg hogy te azt ha lehet el akarod kerülni és legyen szíves mondja el milyen más műtéti eljárás jöhet a te esetedben szóba.
Akaratod ellenére nem fognak körülmetélni nyugi,de legalább az orvos megállapítja milyen mértékű a fitymaszűkületed és akár több orvos véleményét is kikérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!